Septic Yunilos Astra: charakteristiky a negatívne recenzie

Najčastejšie v oblastiach vidieckych domov neexistuje centralizovaná drenáž, takže majitelia musia vybudovať miestny kanalizačný systém. V poslednej dobe bol tento problém riešený len s pomocou jímky alebo provizórnej septikovej nádrže.

Dnes môžu majitelia domov kúpiť hotové čistiace stanice, ktoré je možné nainštalovať len. Jedným z populárnych modelov je septik Yunilos Astra vyvinutý ruskou spoločnosťou "SBM-groups". Zariadenie čistí dobre a nevyžaduje zásah človeka počas prevádzky. Tí, ktorí uvažujú o nákupe takejto stanice, sa odporúčajú, aby sa oboznámili so zásadami fungovania a spätnou väzbou spotrebiteľov.

Charakteristika septiku Yunilos Astra

Čistiace stanice Astra patria medzi najefektívnejšie a najpokročilejšie VOC. Štruktúrou je septik, ktorý je kontajnerom, v ktorom sú štyri oddiely.

Teleso zariadenia Yunilos Astra je vyrobené z ekologicky bezpečného polypropylénu odolného voči tlaku pôdy a chemickým reakciám. Jeho steny majú hrúbku 2 cm, čo umožňuje inštaláciu betónovej základne. Okrem toho je karoséria vybavená výstužami a jej steny sú zvárané jedinečnou technológiou. Z tohto dôvodu má konštrukcia vysokú mechanickú pevnosť.

Princíp fungovania septikovej nádrže Astra

Štyri časti konštrukcie sú prepojené pomocou prepadových zariadení alebo vzdušných výťahov, do ktorých sú odtoky poháňané fúkaním vzduchu.

  1. Najprv sa všetky kanalizácie z kanalizačných potrubí dostanú do prijímača alebo do prvého oddelenia. Tu sa hmoty usadzujú, tuhé častice sa zrážajú, voda sa rozjasní.
  2. V druhej komore alebo prevzdušňovacej nádrži sa odpadová voda spracováva aeróbnymi baktériami. Počas prevádzky nie je nutné zariadenie doplňovať baktériami, pretože sa množia vo svojom obsahu. Výrobcovia Yunilos používajú v septiku metódu prerušovanej prevzdušňovania, pomocou ktorej sú dusičnany zachytené odtokom zničené.
  3. V tretej komore alebo sekundárnej sedimentačnej nádrži sú kyslé častice rozdelené na čerstvé a staré. Starý prach má ťažšiu váhu, takže klesá a ide na dne samostatného prijímača. Ľahký čerstvý kal sa posunie späť do druhého oddelenia systémom.
  4. Štvrtá priehradka alebo jímka čistej vody nakoniec vyčistí vodu a vytiahne ju von. Ak do tohto priestoru pripojíte čerpadlo, môžete vodu priviesť na správne miesto.

Výhody a nevýhody

Čistiace systémy Astra je možné prevádzkovať v akýchkoľvek klimatických podmienkach. Stanice majú veľký počet výhod, medzi ktoré patria:

  1. Kvalita čistenia, ktorá dosahuje 98%.
  2. Jednoduchá inštalácia a údržba zariadenia.
  3. Kompaktná veľkosť. Čo umožňuje prideliť malé miesto na inštaláciu septikovej nádrže.
  4. Sila modelu tela. Silné steny zariadenia sú schopné vydržať veľké zaťaženie a zabezpečiť dobrú tepelnú izoláciu VOC.
  5. Odolné voči korózii a UV žiareniu. Stanica je navyše vybavená ozdobnou zemou, ktorá nezhoršuje vzhľad miesta.
  6. Široká škála modelov, medzi ktorými si môžete vybrať najvhodnejšie pre konkrétne miesto a počet používateľov.

Pre všetky svoje zásluhy majú modely Yunilos niekoľko nevýhod:

  • septické nádrže sú doplnené kompresorom, preto sú prchavé;
  • VOC dizajn je pomerne komplikovaný, čo pravdepodobnosť jeho zlyhania je oveľa vyššia ako pravdepodobnosť rozpadu jednoduchého čistiaceho systému;
  • v porovnaní s bežnými septikmi sú čistiace stanice Astra pomerne drahé;
  • systémy s biologickým spracovaním vyžadujú neustále používanie a preto nie sú vhodné pre domácnosti s dočasnými vlastníkmi.

Mali by ste vedieť, že VOC Aster po výpadku napájania začne pracovať ako normálna septik. To znamená, že jeho práca neprestáva, ale kvalita čistenia odpadových vôd je znížená.

Zoradenie septikov Yunilos Astra

Stanice Astra majú mnoho modelov, ktoré sa líšia výkonom a výkonom. Výkonnosť systému sa vyberá na základe počtu ľudí, ktorí ho budú neustále používať. Ak to chcete urobiť, jednoducho sa pozrite na index digitálneho zariadenia, ktorý udáva koľko používateľov tento model je určený.

Najpopulárnejšie modely septiku sú VOC Astra-3 a Astra-5, ktoré slúžia na rodiny tri a päť.

Čistiace systémy od Astra-15 do Astra-40 sú inštalované pre domy pre niekoľko rodín alebo kde je potrebné obsluhovať niekoľko budov (letná kuchyňa, kúpeľňa, dom).

Modely staníc Yuntlos od 50 do 150 sú schopné zabezpečiť malé hotely, chatové dediny, reštaurácie, detské tábory atď.

Pri výbere modelu pre vašu rodinu je potrebné postupovať z počtu spotrebiteľov. Koniec koncov, čím väčšia kapacita a výkonnosť septikovej nádrže, tým väčšie náklady na elektrickú energiu.

Recenzie Septic Astra (Yunilos)

Na internete o čistiacom systéme Astra odchádzajú väčšinou pozitívne recenzie. Neexistujú prakticky žiadne negatívne recenzie o tejto stanici, čo poukazuje na jej efektívnu a vysokokvalitnú prácu.

Predtým sme na mieste použili žumpa, z ktorej, samozrejme, cítil zápach. A vôňa bola so septikom a bez septiku. Rozhodli sme sa a nainštalovali sme Yunilos Astra-5. Prvá služba sme robili špecialistov. Špehol som na ne, spýtal som sa niečo a teraz robím všetko sám. Stanica je už tretí rok, nie je žiadny zápach, všetko je v poriadku.

Žijeme v Tomskom regióne, a tak sme sa báli, že odtok zmrazí v zimnom mrazu. Samozrejme, je potrebné sa zahriať, ale stále to bolo strašné. V dôsledku toho sa po mnohých konzultáciách problém vyriešil pomocou vykurovacieho kábla, ktorý bol položený vo vnútri kanalizačného potrubia. Udržiava konštantnú teplotu a žiadne mrazy v systéme nie sú hrozné. Samozrejme, existujú ďalšie výdavky, ale sibírci to pochopia, pretože naše mrazy sú hlavným problémom.

V júli minulého roka kúpil model Astra-3. Sami nainštalovali systém, pretože jeho pokyny sú dosť cenovo dostupné. Musel som trošku trochu, ale všetko fungovalo. Systém funguje ticho, voda vychádza naozaj čistá. Nepríjemný zápach opustil dom, ktorý prišiel z žumpy. Tam bola len jedna nevýhoda - kompresor vyhorel. Ale je to kvôli výpadku elektrickej energie. Všetko bolo nahradené v záruke, takže kanalizácia funguje, všetko je v poriadku. Každý, kto má rád komfort v súkromnom dome, odporúčam tento systém čistenia odpadových vôd.

Píšem negatívny prehľad o septiku Astra, pretože "priateľstvo" našej rodiny s tým nefunguje. Po prečítaní o tomto čistiacom systéme dobré recenzie som sa rozhodol dať to isté. Kvalita čistenia je však klamná, pretože kal nie je vytvorený v dostatočnom množstve. Ukázalo sa, že počas prevádzky (prinajmenšom po prvýkrát) je pomer toku fekálne a mydla 5: 1. Máme oveľa viac mydla. A čo robiť? Nemôžeme sa umyť a umyť?

Miestna čistička odpadových vôd Yunilos Astra 5 - odvolanie

Sme šťastní! Obávam sa, že neprežijete zimu, ale márne))

Ahoj všetci! Toto je môj prvý prehľad na stránkach, a preto som sa rozhodol začať s veľkým nákupom. Konkrétne s príbehom, ako sme urobili odpadové vody v chate v bahne roku 2016. Samozrejme, už uplynulo veľa času, ale kanalizácia je taká výnimočná, že je potrebné skontrolovať prácu v zime, a preto nebolo už dosť zmysel písať.

Takže moji rodičia majú chalupu v blízkosti Sosnovy Bor v Len. area. Toto je neuveriteľne krásne miesto! Aby ste pochopili, chalupa sa nachádza neďaleko od Fínskeho zálivu a 10 minút chôdze k moru. Na jeseň je veľa húb, čučoriedok a brusníc, táta miluje ísť rybať, pretože v okolí je množstvo jazier. Tu je fotka z jednej z našich prechádzok.

Na jar rodičia vykonali v dome opravy a izolovali ju tak, aby mohli prísť v zime, napríklad na novoročné sviatky. Preto bolo potrebné riešiť niečo s kanalizačným systémom. Vtedy mal malý plastový sud - septik a dom mal len toaletu a umývadlo na umývanie, opláchnutie riadu atď.

Vyčerpali sme ho s podvodníkom, asi raz za 2 mesiace. Za cenu to bolo niekde okolo 3000 rubľov. V princípe, lacné, ale pretože sme chceli pridať ďalšiu kúpeľňu alebo sprchu, dať práčku, museli sme ju zmeniť.

Náš sused dacha odporučil otcovi, aby dal čistiacu stanicu, keďže majú obyčajne dvojpodlažnú chatu a niekoľko kúpeľní (ja by som bola taká), a všetko vyčistila. Mysleli sme si, že s našimi požiadavkami by takáto stanica určite spracovala všetko a rozhodla sa vziať aj Yunilos Astra. Ak je to zaujímavé, potom sme si tu vzali: [link], spoločnosť Astraseptic, pretože to náš sused vzal, a rozhodli sme sa, že to neriskujeme.

Otec, samozrejme, stále "prerazil" firmu, požiadal o hostinec od nich a pozrel sa na daňovú stránku, ak to bolo skutočné a až potom sme sa obrátili k nim. Dievčenský manažér nám pomohol vyzdvihnúť stanicu, Astra 5 nás informoval o počte našich ľudí, potom nám prišiel inžinier, pozrel sa na všetko, povedal, že v našom prípade by sme to mohli vziať bez čerpadla, gravitačného tečenia, pretože máme piesočnatú pôdu.

Pre peniaze, stanica sama stojí 76 tisíc rubľov, a pre inštaláciu sme sa považovali za 22 tisíc rubľov. Celkovo sme zaplatili 98 tisíc rubľov.

Ako bola inštalácia

V určený deň nám priniesli stanicu, zaplatili sme za to, podpísali dokumenty, ktoré sme dostali, potom sa posádka začala kopať. Bolo nám povedané, že zaplatíme za inštaláciu len vtedy, keď vidíme, že všetko funguje. Na večeru nás k nám priblížil inžinier a povedal, že všetko je pripravené - ani sme tomu neverili. Na internete, niektorí píšu, že vo všeobecnosti sa niekoľko dní inštalácie stane.

Všeobecne platí, že s otem sme šli do práce a mama chodila, aby urobila čaj, aby umyla kúpu. Bolo nám ukázané, že všetko funguje, povedal nám, čo nerobiť, aby sa stanica neporušila. Pod obavami zo smrti zakázali hádzať toaletné obrúsky, cigarety, vaty, čistenie zeleniny a ďalšie veci, ktoré by mali byť hodené do urny.

Bohužiaľ, montage fotografie neboli zachované, pretože som si nemyslel, že by som napísal recenziu.

O čistiacich prostriedkoch

Boli sme veľmi prekvapení, keď nám bolo povedané, že by sme mohli používať obyčajný prášok typu Tide, pretože všetci na internete trúbia, že sú potrebné iba ekologické prášky. Inžinier povedal, že ak sa zriedka vymyjeme a v ňom nie je žiadny chlór, potom nie je potrebné sa obťažovať. Jediná vec, ktorá sa odporúča na začiatku, je stále ešte pri umývaní naplniť menej práškom.

Záchranné prostriedky však povedali, že to všetko odhalia, pretože obsahujú agresívne látky, ktoré zabíjajú baktérie v stanici. Povedal, že pre toaletu je potrebné kúpiť mäkšie, bez kyseliny. Na stránke majú celý článok s prostriedkami, ktoré môžete použiť, a preto som vám odporučil otvoriť a pozrieť.

Vo všeobecnosti odišli a zostali sme v Astra)

Ako to fungovalo v zime

Veľmi sme sa báli, že sa stanica v zime stane niečo, pretože internet je jednoducho plný hrôzostrašných príbehov, že to môže prasknúť, prasknúť, rozpadnúť atď. Ale nič sa nestalo a užilo si ho aj v chlade. Nevznikla žiadna vôňa, všetko sa dobre vymylo.

Podmienka teraz

Je to takmer apríl na nádvorí a volali sme rovnakých ľudí na službu, pretože stanice by sa mala čistiť najmenej raz za šesť mesiacov. Môžete si ho sami očistiť videom na YouTube, ale rozhodli sme sa zavolať pána. Nižšie je práve prebieha fotografia. Pred čistením by som sa neodvážil fotografovať, zrazu by sa vznášalo niečo nevzhľadné. Všetky čerpadlá boli odstránené tak, aby sa voda nedostala.

Majster na prstoch ukázal a povedal, čo má robiť. Zdá sa mi, že teraz môžem dokonca poskytnúť službu. Stanica je čistá a pripravená na let.

Wow, teším sa na májové sviatky, aby sem prišli na grilovanie. Okrem toho je teraz potešením byť v krajine. Dúfam, že moje hodnotenie bolo užitočné)

Septic Yunilos Astra: charakteristiky a negatívne recenzie

Najčastejšie v oblastiach vidieckych domov neexistuje centralizovaná drenáž, takže majitelia musia vybudovať miestny kanalizačný systém. V poslednej dobe bol tento problém riešený len s pomocou jímky alebo provizórnej septikovej nádrže.

Dnes môžu majitelia domov kúpiť hotové čistiace stanice, ktoré je možné nainštalovať len. Jedným z populárnych modelov je septik Yunilos Astra vyvinutý ruskou spoločnosťou "SBM-groups". Zariadenie čistí dobre a nevyžaduje zásah človeka počas prevádzky. Tí, ktorí uvažujú o nákupe takejto stanice, sa odporúčajú, aby sa oboznámili so zásadami fungovania a spätnou väzbou spotrebiteľov.

Charakteristika septiku Yunilos Astra

Čistiace stanice Astra patria medzi najefektívnejšie a najpokročilejšie VOC. Štruktúrou je septik, ktorý je kontajnerom, v ktorom sú štyri oddiely.

Teleso zariadenia Yunilos Astra je vyrobené z ekologicky bezpečného polypropylénu odolného voči tlaku pôdy a chemickým reakciám. Jeho steny majú hrúbku 2 cm, čo umožňuje inštaláciu betónovej základne. Okrem toho je karoséria vybavená výstužami a jej steny sú zvárané jedinečnou technológiou. Z tohto dôvodu má konštrukcia vysokú mechanickú pevnosť.

Princíp fungovania septikovej nádrže Astra

Štyri časti konštrukcie sú prepojené pomocou prepadových zariadení alebo vzdušných výťahov, do ktorých sú odtoky poháňané fúkaním vzduchu.

Najprv sa všetky kanalizácie z kanalizačných potrubí dostanú do prijímača alebo do prvého oddelenia. Tu sa hmoty usadzujú, tuhé častice sa zrážajú, voda sa rozjasní.

  • V druhej komore alebo prevzdušňovacej nádrži sa odpadová voda spracováva aeróbnymi baktériami. Počas prevádzky nie je nutné zariadenie doplňovať baktériami, pretože sa množia vo svojom obsahu. Výrobcovia Yunilos používajú v septiku metódu prerušovanej prevzdušňovania, pomocou ktorej sú dusičnany zachytené odtokom zničené.
  • V tretej komore alebo sekundárnej sedimentačnej nádrži sú kyslé častice rozdelené na čerstvé a staré. Starý prach má ťažšiu váhu, takže klesá a ide na dne samostatného prijímača. Ľahký čerstvý kal sa posunie späť do druhého oddelenia systémom.
  • Štvrtá priehradka alebo jímka čistej vody nakoniec vyčistí vodu a vytiahne ju von. Ak do tohto priestoru pripojíte čerpadlo, môžete vodu priviesť na správne miesto.
  • Výhody a nevýhody

    Čistiace systémy Astra je možné prevádzkovať v akýchkoľvek klimatických podmienkach. Stanice majú veľký počet výhod, medzi ktoré patria:

    Kvalita čistenia, ktorá dosahuje 98%.

  • Jednoduchá inštalácia a údržba zariadenia.
  • Kompaktná veľkosť. Čo umožňuje prideliť malé miesto na inštaláciu septikovej nádrže.
  • Sila modelu tela. Silné steny zariadenia sú schopné vydržať veľké zaťaženie a zabezpečiť dobrú tepelnú izoláciu VOC.
  • Odolné voči korózii a UV žiareniu. Stanica je navyše vybavená ozdobnou zemou, ktorá nezhoršuje vzhľad miesta.
  • Široká škála modelov, medzi ktorými si môžete vybrať najvhodnejšie pre konkrétne miesto a počet používateľov.
  • Pre všetky svoje zásluhy majú modely Yunilos niekoľko nevýhod:

    • septické nádrže sú doplnené kompresorom, preto sú prchavé;
    • VOC dizajn je pomerne komplikovaný, čo pravdepodobnosť jeho zlyhania je oveľa vyššia ako pravdepodobnosť rozpadu jednoduchého čistiaceho systému;
    • v porovnaní s bežnými septikmi sú čistiace stanice Astra pomerne drahé;
    • systémy s biologickým spracovaním vyžadujú neustále používanie a preto nie sú vhodné pre domácnosti s dočasnými vlastníkmi.

    Mali by ste vedieť, že VOC Aster po výpadku napájania začne pracovať ako normálna septik. To znamená, že jeho práca neprestáva, ale kvalita čistenia odpadových vôd je znížená.

    Zoradenie septikov Yunilos Astra

    Stanice Astra majú mnoho modelov, ktoré sa líšia výkonom a výkonom. Výkonnosť systému sa vyberá na základe počtu ľudí, ktorí ho budú neustále používať. Ak to chcete urobiť, jednoducho sa pozrite na index digitálneho zariadenia, ktorý udáva koľko používateľov tento model je určený.

    Najpopulárnejšie modely septiku sú VOC Astra-3 a Astra-5, ktoré slúžia na rodiny tri a päť.

    Čistiace systémy od Astra-15 do Astra-40 sú inštalované pre domy pre niekoľko rodín alebo kde je potrebné obsluhovať niekoľko budov (letná kuchyňa, kúpeľňa, dom).

    Modely staníc Yuntlos od 50 do 150 sú schopné zabezpečiť malé hotely, chatové dediny, reštaurácie, detské tábory atď.

    Pri výbere modelu pre vašu rodinu je potrebné postupovať z počtu spotrebiteľov. Koniec koncov, čím väčšia kapacita a výkonnosť septikovej nádrže, tým väčšie náklady na elektrickú energiu.

    Recenzie Septic Astra (Yunilos)

    Na internete o čistiacom systéme Astra odchádzajú väčšinou pozitívne recenzie. Neexistujú prakticky žiadne negatívne recenzie o tejto stanici, čo poukazuje na jej efektívnu a vysokokvalitnú prácu.

    Predtým sme na mieste použili žumpa, z ktorej, samozrejme, cítil zápach. A vôňa bola so septikom a bez septiku. Rozhodli sme sa a nainštalovali sme Yunilos Astra-5. Prvá služba sme robili špecialistov. Špehol som na ne, spýtal som sa niečo a teraz robím všetko sám. Stanica je už tretí rok, nie je žiadny zápach, všetko je v poriadku.

    Victor, región Kaluga

    Žijeme v Tomskom regióne, a tak sme sa báli, že odtok zmrazí v zimnom mrazu. Samozrejme, je potrebné sa zahriať, ale stále to bolo strašné. V dôsledku toho sa po mnohých konzultáciách problém vyriešil pomocou vykurovacieho kábla, ktorý bol položený vo vnútri kanalizačného potrubia. Udržiava konštantnú teplotu a žiadne mrazy v systéme nie sú hrozné. Samozrejme, existujú ďalšie výdavky, ale sibírci to pochopia, pretože naše mrazy sú hlavným problémom.

    Gennady, poz. Basandayka

    V júli minulého roka kúpil model Astra-3. Sami nainštalovali systém, pretože jeho pokyny sú dosť cenovo dostupné. Musel som trošku trochu, ale všetko fungovalo. Systém funguje ticho, voda vychádza naozaj čistá. Nepríjemný zápach opustil dom, ktorý prišiel z žumpy. Tam bola len jedna nevýhoda - kompresor vyhorel. Ale je to kvôli výpadku elektrickej energie. Všetko bolo nahradené v záruke, takže kanalizácia funguje, všetko je v poriadku. Každý, kto má rád komfort v súkromnom dome, odporúčam tento systém čistenia odpadových vôd.

    Píšem negatívny prehľad o septiku Astra, pretože "priateľstvo" našej rodiny s tým nefunguje. Po prečítaní o tomto čistiacom systéme dobré recenzie som sa rozhodol dať to isté. Kvalita čistenia je však klamná, pretože kal nie je vytvorený v dostatočnom množstve. Ukázalo sa, že počas prevádzky (prinajmenšom po prvýkrát) je pomer toku fekálne a mydla 5: 1. Máme oveľa viac mydla. A čo robiť? Nemôžeme sa umyť a umyť?

    Vaše spätná väzba

    Ak chcete zlepšiť službu našej spoločnosti, nechajte svoju spätnú väzbu o kanále Yunilos Astra alebo Topas pre vidiecky dom na našich stránkach ECO-NET

    (22. júna 2013 13:01:49)

    Galina

    DOBRÝ DEŇ Inštalovali sme Astra, používaný už takmer 5 rokov. Podobne. Teraz som odtiahol kompresor Potrebujem opravnú súpravu s 2 membránami, prídržnými krúžkami a bezpečnostným skrutkou s dodávkou do Khabarovského, vypočítajte si prosím náklady na dopravu a náklady na objednávku a pošlite ich e-mailom. Záujem o rýchlosť dodania. Ďakujem vám.

    (17. mája 2013 15:39:35)

    Ilya Ilyich, moje hodnotenie v prospech Astra 5 v Krasnojarsku

    Vytvorili sme vlastný dom. Výstavba trvala dlho, niekedy to nebolo ľahké. Okamžite sme sa zamýšľali nad tým, že tam žijeme po celý rok. Týmto spôsobom viazali, ako si vybrať kanalizáciu, aby mohli používať vodu bez problémov počas zimy. Taktiež sme si vybrali dlho, nakoniec sme si vybrali značku Yunilos. A teraz dva roky so splaškami nie je žiadny problém. Všetci odporúčame tento septik.

    (17. mája 2013 15:34:54)

    Seraphim, prehľad Vladisostoku, Sedanky

    Kúpil som si a nastavil som septik na posledné leto. Dali špecialistov, odvtedy nevznikli žiadne problémy. Mám pre takéto zariadenia veľa požiadaviek, takže topos je to, čo potrebujete. Kvalita vody je skvelá a skoro nepotrebuje čistenie.

    (17. mája 2013 15:30:21)

    Nikolay, vodič

    Počul som, že sa objavili hlboké čistiarne odpadových vôd. Hľadal som také zariadenie, kým neviem o Topase. Okamžite som si uvedomil, že tento septik je presne to, čo potrebujem. A nech je to drahé, nie pre kvalitu a spoľahlivosť, ktoré môžete a mali by ste platiť, myslím.

    (21. marca 2013 4:12:49 PM)

    Oksana

    Máme rodinu v našej rodine už dlhú dobu. Miesto je vzdialené len päťdesiat kilometrov od Petrohradu a často tam ideme, najmä v teplých letných dňoch. V priebehu rokov sme umiestnili hlavný dom, záhradné budovy, je svetlo a voda. Ale kanalizácia bola nejakým spôsobom prehliadnutá. Mnohí z našich susedov v dachovom družstve majú septik TOPAS 5 a rozhodli sme sa, že je to osvedčená a spoľahlivá alternatíva. Dajte to a zabudnite na všetky problémy. No, takmer každý. A ako sme bývali v krajine, nie meno takéhoto septiku? Teraz je umývanie a umývanie riadu jednoduché a bez poškodenia prírody.

    (18. február 2013 13:02:47)

    Fedor, Krasnojarsk

    Keď prišla zima (a v našej oblasti je veľmi studená), začal využívať LOS "naplno." Čakal som, že odmietnem, že môj Yunilos Astra 5 by sa na Sibíri nezakopal. Nečakala som. Záverom je, že model úplne stojí za peniaze, o ktoré sa žiada. Najlepšia ponuka na trhu dnes!

    (18. februára 2013 12:56:07)

    Inga Petrovna

    Pre mňa je ako žena v podmienkach vidieckeho domu najdôležitejší komfort. Takže ak sa uvoľníte v krajine, potom - ako v sanatóriu, nebudete sa starať o technické problémy. Preto sme potrebovali spoľahlivú kanalizáciu na autonómne použitie. Kúpili sme Yunilos aster, a teraz chápeme, že sme v prvej desiatke. Moji muži očistili sami seba a nepoužívali služby vákua.

    (6. február 2013 11:24:55)

    Catherine si dlhodobo vybrala samostatnú kanalizáciu, pretože výber je veľký. A nie je jasné, čo je dobré a čo je zlé.

    A kúpil som si Topas 5, pretože mu poradili susedia. O troch rokoch nepoznali žiadne problémy so splaškami, rozhodol som sa - prečo som horší? Hluk a zápach nie je potrebné, nie je potrebné čerpanie. Dokonca aj vtedy, keď môj manžel odchádzal z podnikania, sám sa môžem ľahko vyrovnať so septikom.

    (6. februára 2013 11:16:32)

    Vera Igorevna Bogatova, Podolsk

    Dnes píšu, že tieto čistiace systémy, ktoré sú autonómne, môžu pracovať bez problémov už pol storočia. Bolo by pekné a naše deti by nepoznali smútok s odpadom. Máme Yunilos už dva roky a teraz nám všetko vyhovuje. Počkaj!

    (31. januára 2013 12:56:36)

    Simonyan, Olgino, Petrohrad

    Nakoniec som sa s manželkou rozhodla dať do nášho vidieckeho domu moderný septik. Susedia už dávno existovali, takže sa rozhodli držať krok s nimi. Prečítajte si recenzie, porovnávajte charakteristiky, počúvajte rady skúsených ľudí. Páčilo sa spoločnosti ECO-NET, kde objednávame. Dohodli sme sa na čase a pár dní neskôr sme sa dostali priamo do chaty TOPAS-5, ktorú sme si vybrali ako najlepšie. Inštalatéri rýchlo namontovali všetko, o pravidlách používania. Sme veľmi spokojní!

    (31. januára 2013 12:51:18)

    Oleg Antonov, spomeňte si Yunilos Astra 5

    Milujeme náš dom, a preto navštevujeme často aj v zime. A naše malé deti sú vždy s nami. Preto si vybrali septik, mysleli sme na to, ako sa bude chovať v chlade. Yunilos Astra 5 sa pre nás stal najvhodnejšou voľbou, dokonale filtruje odtoky aj v mraziacom období.

    (29. januára 2013 14:15:22)

    Sergey, septik Astra 5 je nádherný

    Autonómne odpadové vody, ktoré potrebujú naliehavo. Nájdené na internete "septik Astra 5", uctievaný, urobil na výber. Takmer rok - všetko je normálne.

    (28. januára 2013 16:15:59)

    Valery

    Začnem s výhodami tohto septiku Astra 5. Neprítomnosť nepríjemných zápachov. To je dôležité, pretože zápach v dome mi naozaj otravuje. Preč sú myšlienky, že je potrebné z času na čas zavolať vákuové vozidlá a zaplatiť im za upratovanie. Navyše teraz cítim svoju účasť na ekológii - kanalizácie idú do pôdy čisté. Pokiaľ ide o nevýhody. Zatiaľ sa nenašiel. Dvanásť mesiacov hustého chodu - všetko je normálne. Raz bol zápach. Zavolal som inštalatérov, povedal, že veľa systému práčovne a mydla prechádza do systému Astra 5. Som presvedčený, že moja žena sa nesmie umyť príliš veľa, vrátane susedov. Všetko je normálne. Záver: veľká septik. Som spokojný a odporúčam susedom.

    (28. januára 2013 16:11:31)

    Peter Y. Zavgorodniy

    Keď sme si vybrali septik, mysleli sme na rodinný rozpočet. Dôležitá bola aj otázka použiteľnosti. No, vyčistiť sa, a nie zavolať vákuové vozidlá. Priatelia radili Yunilos Astra, sami sme prečítaní recenzií na internete. Stručne povedané, táto voľba sa nám páčila viac ako ostatné. Takže ak chce niekto kúpiť dobrú septiku a neplatiť v rovnakom čase, vyberte Yunilos Astra.

    (23. januára 2013 10:40:03)

    Anton Dmitrievich

    Chcel som sa zdieľať a nechať spätnú väzbu na Yunilos. Inštaloval som Yunilos Astra 8 s odtokom čerpadla do rokliny. Predtým bola inštalovaná septik zo železobetónových krúžkov, vyrobený ručne. Tento typ kanalizácie sa používa približne 2 roky. Keď prišla zima, začala sa znova nočná mora (((...) a väčšia hrůza bola na jar, keď sa všetko, čo sa nahromadilo počas zimy (čiastočne vyčerpaná búrkovým vozidlom), začalo smradnúť a páchlo to, že nám to trvalo dva roky a s nástupom leta sa rozhodli kúpiť samostatnú kanalizáciu V Moskve existuje veľa firiem, ale vybrali sme si firmu ECO-NET, pozreli sme ju a mali pobočky v Rusku, ceny autonómnej kanalizácie domu Yunilos boli veľmi príjemné, trvalo to 1 deň, inštalácia bola vykonaná zariadením, keď vytiahli starého septika zo železobetónových krúžkov, a všetko je pripravené a oni sa rozhodli toto miesto (už sa nezabudlo na zápach z kanalizácie) Odvtedy uplynulo tri roky od inštalácie zariadenia Yunilos Astra 8. Nerad sa nemôžem radovať.. Pokiaľ ide o údržbu odpadových vôd, prvý rok fungovania spoločnosti prišiel od spoločnosti (som sa pozrel, naučila), potom robím všetko sám Moja recenzia je dobrá, Yunilos funguje bezchybne, cena je rozumná. Odporúčam to každému.

    Septic ASTRA recenzie

    Nechajte spätnú väzbu

    Môžete sa s vami podeliť o svoj názor priamo na adresu [email protected]
    alebo zavolajte: +7 (495) 740-05-58
    Čakáme na volanie kedykoľvek!

    Septic ASTRA číslo preskúmania 9

    Nikdy sme nepomysleli na autonómnu kanalizáciu v krajine, až kým sa vnuci nestali častými hosťami v lete. Preto tu bola otázka nákupu septikovej nádrže pre 7 ľudí. Vyskočila veľa miest pri hľadaní najlepšieho septiku a výber spadol na Astra 8, to určite nie je najlacnejšou možnosťou, ale podľa spätnej väzby majiteľov septikov a radu majstrov sú výhody tohto modelu oveľa vyššie ako mínusy. Používame ho už druhý rok, nápad na inštaláciu septiku bol v našom prípade najlepší a spokojný! Hodnotenie zúfalé ženy v domácnosti - 10 z 10!

    Septic ASTRA číslo recenzie 8

    On odišiel do dôchodku a, samozrejme, ihneď získal dedinský dom, ale bez špeciálnych životných podmienok, žil jedno leto a začal si uvedomovať, že nie je dostatok vhodných odpadových vôd. Počas zimy som študoval možné možnosti, čítal som články o výbere septiku a keďže som žil väčšinou so svojou ženou v krajine, uvedomil som si, že malý model bude stačiť, výber padol na septik Astra 3, môj syn pomohol vykopať dieru a urobil inštaláciu, aby som povedal, urobil som všetko ľudsky mysľou a zároveň som veľa ušetril. Výsledkom toho bolo, že v lete som prakticky neopustil vidiek, bolo to veľmi výhodné, na konci sezóny som jednoducho zavolal špecialistu na ochranu septikov a pokojne som odišiel z domova počas chladného počasia. Zatiaľ všetko je veľmi pohodlné, riadil som sa všetkými pokynmi a nebolo absolútne žiadnych problémov, dokonca som sa rozhodol napísať recenziu, aby som tak povedal, na internete som sa naučil všetko nové.

    Septic ASTRA číslo preskúmania 7

    Neodporúčam nákup nákupnej stanice biologickej úpravy, pretože je to katastrofa! Vlani v lete som sa rozhodol uviesť model ASTRA 5, videl som reklamu v mojej obci, rozhodla som sa zavolať, "majstri" sľúbili veľa vecí a povedali, že piaty model bude stačiť. Všetko sa nastavilo v jeden deň, dokonca aj po upozornení, ale po dvoch týždňoch začali skutočné problémy, objavil sa nepríjemný zápach, alarm sa niekoľkokrát prerušil, majstri volali raz týždeň, nemohli nič povedať ani nič zmeniť, začali volat ostatné kancelárie, tam sa odborníci zdajú byť vhodnejšími, prišli povedať, že to bolo nemožné použiť chémiu s chlórom, predchádzajúci súdruhovia VŠEOBECNE nepovedal o tom ani slovo, povedali tiež, že môj model nie je kúpeľom a že som mal zlý model krku, tak často prestala používať kúpeľňu, ale zápach zmizol a znovu sa objavil. A keď prídu hostia, nepoužívame nič okrem toalety! Myslím si, že buď inštalácia septiku bola urobená nesprávne, alebo je výrobok naozaj chybné! Buďte opatrní, aby ste neopakovali svoje chyby! Pokúsim sa odovzdať všetkým priateľom!

    Septic ASTRA kontrolné číslo 6

    20. septembra 2015

    Počas dvoch rokov sa Nazat postavil pri budovaní veľkého domu, ani nepomyslel na kanalizáciu, ale brozi navrhli postaviť septik Yunilos alebo ASTRA. Môj dom potreboval model 20, je to celkovo v poriadku a všetko sa zdá byť na jeho tvári. Vo všeobecnosti robotníci vykopali všetko, vydavatelia riadili septik, keď išli. Vo všeobecnosti problémy nevyužívali všetku občiansku vybavenosť, priatelia každý týždeň prídu na grilovanie. Slúži ako obľúbený Mercedes, oveľa častejšie ako odporúčame. Preto nie sú žiadne problémy. Už nevenujte pozornosť, pretože je to pohodlné. Radím každému, aby vám poradil! Vezmite si peniaze. Arman

    Septic ASTRA číslo recenzie 5

    Chtěli dlhodobo dať do dacha septik, obrátili sa na rôzne firmy, prvý pokus zlyhal, vôňa zo septiku bola strašná, niečo sa pokazilo, zrejme upchaté až do tej miery, že chémia nepomohla. Bolo to septik Tver. Druhý pokus sa ukázal byť úspešný, nariadil inštaláciu septiku Astra 4 zo Sewery, všetko bolo okamžite nahradené včas, kapitán prišiel niekoľkokrát, aby skontroloval prácu kanalizačného systému. Teraz kúpil výrobky správnej starostlivosti, žiadne zlé zápachy, odpočinok v krajine v potešenie.

    Septic ASTRA číslo recenzie 4

    Vytvárali kanalizáciu v krajine, začali s tým, čo videli vo svojej dedine "TOPAS a ASTRA za nízku cenu", rozhodli sa zistiť, čo to bolo, zavolali, všetci povedali všade všade, kde farebne povedali, a súhlasili s odchodom špecialistu. Prišiel správca výberu modelov, položil veľa otázok, predpokladal, že to bola dobrá voľba na vloženie ASTRA 5, sľuboval veľa zliav, už sme boli šťastní, ale do konca bola cena v odhade samozrejme vyššia, ale stále sme sa rozhodli kúpiť si septik ASTRA, manžela podpísala zmluvu a po niekoľkých dňoch prišiel inštalátor a nainštaloval všetko. Už rok sme žili s pohodlným kanalizačným systémom v dedinskom dome, pán bol dvakrát povolaný na čistenie, bol šťastný so všetkým. Nemám čo porovnať, nikdy som nepoužíval iné kanalizačné systémy, ale moja odhadovaná hodnota je 8/10, zatiaľ čo jedinou zápornou cenou je, no, ešte pred sebou, uvidíme, koľko peňazí sľúbili, že toto zázračné toalety nás zachráni;)

    Septic ASTRA kontrolné číslo 3

    Autonómny systém kanalizácie YUNILOS ASTRA používame už 5 rokov, toaleta vo vidieckom dome je očividne príjemnejšia ako "stánok" v rohu pozemku, pre deti je oveľa vhodnejšie stráviť leto v krajine a skôr boli vždy nejaké problémy. Počas toho času sa pravidelne objavovali problémy so stokovými kanalizáciami, o rok neskôr sa objavil nepríjemný zápach, mysleli si, že to prejde, ale nie tam, oni sa dostali do septiku, ukázalo sa, že jedno z detí dokázalo umyť vreckovku, vyčistilo všetko a opäť všetko fungovalo v normálnom režime, bez problémov. Ďalším vážnym problémom bolo, že kompresor spálil, neobťažovali sa, nazývali sa opravárom zo Sewery, prišli, povedali, že náhradný kompresor priniesol nový v ten istý deň a nainštaloval ho bez problémov.

    Septic ASTRA kontrolné číslo 2

    Som pravdepodobne jediný, kto dal aster v kaviarni, mám malú kaviareň na diaľnici. V určitom bode som bol unavený z bio-toalety "modrého priateľa", rozhodol sa zbaviť sa a začal zvažovať rôzne možnosti, kamaráti, pretože som sa rozhodol vziať TANK alebo ekvivalent, ale rozhodol som sa, že sa sám budem zaoberať otázkou, pretože som dlho čítal, že TANK už nie je relevantný, a naozaj začal študovať problém a uvedomil si, že nádrž nie je pre mňa, mal som voľbu pri výbere, ktorý septik na nákup aster alebo tolop. Vo všetkých spoločnostiach, kde volali, povedali, že tento rozdiel je zanedbateľný a modely sú v skutočnosti totožné, a tak som sa rozhodol trochu zachrániť, pretože vôbec nie je žiadny rozdiel. Dajte ASTRA 8, všetko funguje dokonale, pravidelní zákazníci sa radujú a zostávajú dlhší, ha ha. Už dva roky som niekoľkokrát vyčistil stanicu a všetko, žiadne vákuové nákladné vozidlá, žiadny zápach, a nič z tejto modrej kabíny nie je, všetci som šťastný!

    Septik ASTRA číslo kontroly 1

    Pred pol rokom som si dal na septickú nádrž Astra na kľúč, dobre, to je nejaký peklo, prešiel som toľko peňazí na šesť mesiacov na upratovanie a údržbu, buď som takýto porazený, alebo som na stanici, povedal som mierne, nebol dokončený, ale problémy sú neustále údajne zaplavený, že sa kompresor pokryl sám kvôli svetlu, a to je asi 10 tisíc, ako som si myslela, až potom som si uvedomil, že bolo možné zmeniť membránu za penny. Potom tam bolo len toľko bahna, že stanica spadala do pohotovosti a odmietla pracovať, všeobecne to vylial veľa peňazí, dokonca aj tank mi zdá, že odpočinok. Neodporúčam vám túto stanicu, alebo mám taký zlý čas, uvidíme, čo sa stane ďalej, taktiež si myslím, že napíšem viac ako jednu recenziu o práci tejto stanice.

    Náklady na produkty a služby, ktorých ceny sú zverejnené na webovej stránke, sú len informačné a nie sú za žiadnych okolností verejnou ponukou. Ak potrebujete presnejšie informácie, obráťte sa na špecialistu na +7 (495) 740-05-58

    Akékoľvek použitie materiálov
    možné iba písomne
    povolenie vlastníka.

    Referencie septikov Yunilos Astra

    Vážení užívatelia! Na tejto stránke našich stránok môžete zanechať recenziu.
    S pozdravom tím "superseptic.ru"

    Kliknutím na tlačidlo "Opustiť spätnú väzbu" súhlasíte s pravidlami ochrany osobných údajov

    Administratíva si vyhradzuje právo uverejniť komentár na stránkach.

    Spätná väzba:

    Študoval niekoľko dní a rozhodol sa dať do septiku "Astra".

    V našej krajine je veľa vody. Pri nákupe pozemku som to okamžite nerozumel, venoval som viac pozornosti domu samotnému. Okamžite sa rozhodli postaviť toaletnú nádrž na inštaláciu toalety. Susedia boli rôzne systémy. Nebolo takmer čas na štúdium na trhu. Študoval niekoľko dní a rozhodol sa dať do septiku "Astra". V podstate som spokojný. Jediná vec, ktorá ma zmätkuje, je blbnutie, ktoré sa spravidla vyskytuje pri príchode hostí, pretože tu hádzajú cigarety a obrúsky. V druhom roku sme museli tiež dať peniaze na nový kompresor. Ak neprídu do krajiny týždeň, potom je tam zápach a musíte si kúpiť mikróby v banke.

    Suseda hovorí, že existujú septiky, pri ktorých nedochádza k zablokovaniu a všetky vyššie uvedené. Ale sú drahšie ako tisíce až 15, a je potrebné ich hľadať.
    Keď sme kúpili dedinský dom, okamžite sme si kúpili biolôžku. Teraz si to pamätajte s hrôzou. Takto žil už niekoľko rokov. Niekto navrhol, že si môžete dať špeciálne septik. Táto téma sa venovala celú zimu. Zdá sa mi, že čítame všetky fóra a recenzie so svojím manželom. Ale jasnosť sa nezvyšovala. Zhoršilo sa to a znova sme sa zmätili. Potom začali vyzývať spoločnosť. Bolo jasné, že by ste nemali zavolať, kde ponúkajú len jeden typ výrobku, pretože to budú vyžadovať, bez toho, aby sa o nič zvláštne zaujímali. Náhodou našla spoločnosť, ktorá predáva mnoho rôznych čističiek odpadových vôd. Tam si kúpili septik s trošku drahšou inštaláciou, ale na výstupe do príkopu naozaj dáva čistá voda. Toto sa nazýva hlboké biologické spracovanie. Musia byť filtre a prívod vzduchu.

    Septic Astra je jedným z najpopulárnejších na trhu.

    Tento systém je prevzdušňovacia stanica. Inžinier Alexander K. roztrhnutiu napísal recenziu na septiku YUNILOS "Astra", v ktorom nielenže zistí výhody a nevýhody tohto systému, ale aj krátko prístupný jazyk v porovnaní s Super septiku "Tver".

    Zariadenie znižuje účinnosť, keď je prijímaný menší a väčší prietok.
    Systém trpí častými blokovaniami, ak spotrebitelia nezriedia odpad do kanalizačného systému a nevypúšťajú mastnotu, vlákna, vlasy, cigarety, riečny piesok a iné predmety; vnútri je veľké množstvo drahého elektrického zariadenia, ktoré je v agresívnom prostredí so 100% vlhkosťou, čo je časté zlyhanie zariadenia a jeho drahá náhrada (priemerné kapacity od 50 do 300 000 rubles ročne, malé pre jednotlivcov - od 30 000 rubľov. za rok).

    Komplikovaná údržba: je potrebné vyčerpať každé tri mesiace, to znamená až 4 krát za rok, jeden odchod odborníkov technickej podpory sa pohybuje od 4.500 do 6.500 rubľov. Bloky sa vyskytujú so značnou konzistenciou.
    Systém je v rozpore so SNIP, GOST a normami kvality, ktoré existovali v ZSSR a Rusku až do roku 2001.

    Komplikované vnútorné zariadenie s elektrickými spotrebičmi vo vnútri. Septic UNILOS "Astra"
    Filtre v septikovej nádrži Astra pochované v zemi. Ďalej by sa mali robiť polia filtra. Najhoršie je, že tento filter a podzemné filtračné polia vykonávajú úlohu oneskorenia neúplne vyčisteného odpadu z fekálií, to znamená, že tam prídu častice a usadzuje sa na filtri. To sa spravidla vyžaduje pri priemyselných čistiarňach odpadových vôd, ktoré nie sú ponúkané jednotlivcom. Po troch rokoch je filter úplne upchatý. Podzemné filtračné polia tiež. Tento systém dodatočnej úpravy bude musieť byť znova odstránený a nainštalovaný.

    Najhoršie zo všetkého bude, ak kanály budú nepravidelne - potom viac, potom menej. Môže dôjsť k silnejšiemu zápachu a následnému pretlaku tavidla. V septikovej nádrži Astra nie je vnútri jediný filter, takže žije iba jeden typ baktérie - aeróbne a iné anaeróbne baktérie jednoducho nemôžu žiť. Preto je účinnosť takýchto septikov veľmi nízka. V septiku Tver žijú dva druhy baktérií a veľa špeciálnych filtrov. Preto je účinnosť čistenia najvyššia a septik je jednoduchý, spoľahlivý a "všežravý".

    Super septický Tver. Jednoduché interné zariadenie. Žiadne upchávky, zápach a konzervácia v zime. Účinnosť čistenia 98%.

    Žiaľ, septik "Astra" nemôže byť upgradovaný. Stačí si vybrať septik, ktorý spĺňa všetky štandardy a vaše potreby.

    Negatívne názory užívateľov spoločnosti Yunilos

    V súčasnosti je v predmestských a záhradných pozemkoch široký výber čistiacich staníc na čistenie odpadových vôd. A keďže nie každý má príležitosť pripojiť sa k centralizovanému zberateľovi, vyriešiť otázku zriadenia odtokového systému v súkromnom sektore, mali by ste venovať pozornosť Yunilosovi. Podobne ako iný autonómny systém má septik pozitívne a negatívne recenzie.

    Účinok čistiacich systémov

    Každé zariadenie, ktoré čistí komunálne odpadové vody, pracuje podľa nasledujúcich zásad:

    mechanické čistenie - akumulácia odpadovej vody po filtrácii;

    chemická metóda - odstraňovanie zrážok z chemických látok;

    biologická metóda - recyklácia anaeróbov baktérií odpadových vôd.

    Najlepším riešením pre septik je výber autonómneho modelu s biologickým čistením odpadových vôd. Patrí sem biologická stanica Yunilos Astra.

    Akékoľvek septiky, bez ohľadu na model a výrobcu, pozostávajú z viacerých nádrží, v ktorých dochádza k postupnému usadzovaniu a filtrácii domácich odpadových vôd s vyčistením 98% čistou vodou. Konštrukčné charakteristiky kanalizačného systému Astra majú rozdiely v objemoch, materiál výrobcu, ktorý môže pozostávať z kovu aj z plastu.

    Zariadenie Yunilos

    Stanica Yunilos Astra je rozdelená do niekoľkých oddelení umiestnených v systéme:

    Sektorový priestor sa používa na primárny tok odpadu. V ňom sa ťažké látky usadzujú na dne a ľahké prechádzajú.

    Aeračná nádrž s prevzdušňovacím zariadením, ktoré dodáva kyslík do činnosti anaeróbnych mikroorganizmov.

    Zásobník na akumuláciu kalu. Po jeho dostatočnej akumulácii sa kal prenesie do prvého oddelenia, kde sú pod vplyvom oxidovaných prichádzajúcich odtokov.

    Dodatočná usadzovacia komora - v nej voda prechádza ďalšou čistiacou fázou, kde sú odstránené zvyšné jemné častice.

    Prečerpanie z jednej nádrže do druhej sa vykonáva pomocou vzdušných dopravných prostriedkov. Prietok odpadových vôd je ovplyvnený vyfukovaním vzduchu, čo zaisťuje mierny prepad.

    Zásluhy Yunilos

    Pozitívne recenzie zákazníkov sú založené na nasledujúcich výhodách stanice Yunilos Astra:

    kanalizácia má vysokokvalitný povlak z polypropylénového materiálu s dvoma centimetrovými stenami;

    doba používania odpadových vôd Astra presiahla 50 rokov;

    septická nádrž je odolná voči tlaku prúdu odpadu a pohybu podzemnej vody;

    voda na výstupe dostáva čistenie 98-99%;

    Zariadenie Astra je kompaktné a ľahké, čo uľahčuje a zjednodušuje inštaláciu.

    kanalizácia neprestane pracovať v prípade výpadku napájania;

    Septik Astra je určený pre 5 ľudí, ktorí v dome žijú trvalo;

    schopnosť inštalovať stanicu Astra to urobte sami;

    udržiavanie teploty vo vnútri kompresora, čo prispieva k životnej aktivite a anaeróbom;

    Kaly môžu byť použité ako kompost na aktiváciu rastu rastlín;

    kanalizácia neobsahuje a nevyvoláva nepríjemné zápachy v dôsledku tesnosti nádrže;

    kanalizačné práce na automatizácii.

    Nevýhody Yunilos

    Napriek pozitívnym vlastnostiam systému Yunilos, majitelia vidieckych chát sa vyjadrili negatívne recenzie, ktoré sa dajú zhromaždiť do jedného všeobecného zoznamu. Stanica má teda také nevýhody:

    významná spotreba energie;

    vysoká cena samotného zariadenia a jeho ďalších komponentov;

    značné finančné náklady na výmenu dielov v prípade poškodenia;

    v prípade vnikania olejových kvapalín na technické účely sa kanalizácia môže dostať z pracovného stavu;

    nepretržitá údržba systému zameraná na čistenie zariadenia z kalu;

    výmena filtrov a čerpacích zariadení;

    systematická údržba na predĺženie životnosti systému Unilos;

    nemožnosť inštalácie septikovej nádrže Astra pri teplote nižšej ako 10 ° C, pretože polypropylén je náchylný na deformáciu;

    v podmienkach chladného mikroklimatu potrebuje stanica Yunilos hydroizoláciu;

    počas obdobia častého používania musia byť septiky nahradené prevzdušňovačmi, rúrkami, vzduchovými cestami;

    Pri úplnom čistení stanice alebo pri iných opravách by ste mali pozvať špeciálne vyškolených pracovníkov.

    Nedodržanie technických pravidiel inštalácie a nevhodné pripojenie potrubia môže spôsobiť poškodenie systému Astra a všetkých jeho komponentov. Tým sa dokončí jeho opätovná inštalácia s nákladmi na nové diely. Tento faktor prináša negatívny prehľad medzi zákazníkmi.

    S náhlym výpadkom elektrickej energie je septik Yunilos vypnutý a jeho práca sa obnoví nie skôr ako za deň, čo hrozí, že v aerotanke zabije mikroorganizmy.

    Ak sa situácia vyskytla a anaeróbne už nefungujú, potom by sa mala úplne nahradiť aktívna depozícia kalu.

    Septic Yunilos - je samostatný kanalizačný systém pre vaše predmestské oblasti, chalupu alebo chalupu, ktorý pomáha čistiť odpadové vody pochádzajúce z domu. Po inštalácii septických nádrží v súkromnom dome sa ekologická situácia zlepší s pomocou a život v prírode sa zjednoduší a uľahčí.

    Recenzie septiku Astra 5

    Vybavenie kanalizácie musí riešiť každý majiteľ domu. Nielen komfort bývania, ale aj bezpečnosť pre zdravie závisí od jeho kvality. Žumpy, ktoré boli bežne používané v minulosti, nespĺňajú hygienické a hygienické požiadavky, sú v prevádzke nepohodlné. Boli nahradené septickými nádržami, ktoré dokážu súčasne vyriešiť niekoľko problémov. Vysokokvalitná septik eliminuje potrebu pravidelného čistenia, čerpania odpadu, zabezpečuje čistotu a bezpečnosť. Jedným zo zástupcov moderných modelov autonómnej kanalizácie je viacstupňový systém Astra 5.

    Popis septiku Astra 5

    Čistenie odpadových vôd v septikovej nádrži Astra 5 sa uskutočňuje postupne. Preto sú v kompaktnom polypropylénovom kontajneri štyri kamery. Každý z nich má svoj vlastný účel.

    Tekutina cez vstup je naliata do prijímacej komory. Veľké znečistenie odpadových vôd sa prirodzene ukladá. Prvá kamera je vybavená vzdušnou nádržou. Toto zariadenie nasýti vodu kyslíkom a rozomelie usadené častice.

    Kompresor inštalovaný v septikovej nádrži pumpuje vyčistenú vodu do druhej komory. Má dizajn, ktorý zachováva zvieracie chĺpky v kvapaline, vlasy. Druhý nainštalovaný aerotank vytvára dodatočnú saturáciu vody pomocou kyslíka, čo je potrebné na vytváranie drvených aktivovaných kalových kontaminantov.

    Tretia komora je sedimentačná nádrž pre kal, tu je zhromaždené najväčšie množstvo tohto materiálu, ktoré sa potom posunie do prvej komory na opätovné použitie. V poslednej časti sa uskutočňuje ďalšie čistenie vody.

    Kaly vytvorené v septikovej nádrži môžu byť použité ako komplexné hnojivo na výživu rastlín. Voda zo septiku sa automaticky odstráni z uzáveru v zemi alebo naplní zásobník a použije sa na napájanie záhrady. Vypúšťanie vody zo systému je riadené pomocou špeciálnych senzorov, ktoré sa nachádzajú v komorách.

    Výhody a nevýhody septikovej nádrže Astra 5

    Výhody septiku Astra 5 veľa:

    • vysoký stupeň čistenia vody;
    • kompaktnosť, nízka hmotnosť;
    • nie je potrebné pravidelné čerpanie;
    • možnosť použitia čistej vody a kalu;
    • maximálna hĺbka vstupného potrubia.

    Podľa laboratórnych testov je stupeň čistenia vody systémom Astra 5 98%, čo umožňuje jeho voľné spadnutie do zeme bez poškodenia prírody. Preprava a inštalácia septiku nevyžaduje použitie špeciálnych vozidiel. Systém má hmotnosť 220 kg, má rozmery 104 × 200 × 236. Existujú rôzne modely systému, ktoré vám umožňujú zvoliť si úpravu, zameranú na hĺbku potrubia z polypropylénu.

    V sérii je model Long Astra 5, v ktorom je vstupný kolektor umiestnený v hĺbke 1,2 m. To umožňuje inštaláciu systému s veľkou hĺbkou inštalácie polypropylénovej kanalizačnej rúry. Čiastočné pravidelné čistenie komôr z kalov sa môže vykonávať nezávisle, pričom sa používa ako hnojivo. Puzdro má hrúbku steny 2 cm, dodatočne vystužené rebrami. Preto je systém schopný odolávať vysokému tlaku, nevyžaduje izoláciu. Septik je vybavený riadiacou jednotkou kompresora, preto nie je potrebná stála kontrola jeho prevádzky.

    Rovnako ako akékoľvek iné vybavenie, existuje septik Astra 5 a slabé miesta:

    • závislosť od elektrickej energie;
    • nízka produktivita;
    • potreba účasti špecialistov na inštaláciu a údržbu;
    • obmedzenie prípustných látok

    Vybavenie septikovej nádrže kompresorom, riadiaci systém výrazne zjednodušuje prevádzku, zvyšuje efektivitu práce. To však vyžaduje dodatočné náklady na energiu, neumožňuje inštaláciu systému v oblastiach, kde sa často vyskytuje dodávka elektrickej energie. V takýchto podmienkach je lepšie zakúpiť energeticky nezávislé septiky TANK. Starostlivá štyroch stupňov čistenia odpadových vôd zaručuje kvalitný výsledok, ale vyžaduje si čas. Preto sa systém Astra 5 môže používať v dome, kde žije maximálne 5 osôb, objem odpadovej vody nepresahuje 1000 litrov. Napríklad samostatná kanalizácia pre súkromný dom TOPAS môže slúžiť 20 osobám.

    Inštalácia septiku je žiadúca dôverovať odborníkom, pretože akékoľvek chyby v inštalácii ovplyvnia kvalitu práce. Čiastočné čistenie by malo byť vykonávané nezávisle často, najmenej 4 krát za rok. Na tento účel sa používa drenážne čerpadlo alebo kompresorová jednotka. Po 1-1,5 rokoch požadovanej služby. Špecialista vykonáva kompletné čistenie systému z kalu, kontroluje jeho prácu. Na rozdiel od Astra, v septiku TANK je potrebné, aby sediment bol čerpaný iba raz ročne, odborná účasť na inštalácii a údržbe nie je potrebná.

    Odpadové vody v septikovej nádrži čisté aeróbne baktérie, ktoré zaručujú čistotu prostredia. Aby sa však nepoškodili, je potrebné dodržiavať obmedzenia týkajúce sa prítomnosti určitých látok v odpadových vodách. Voda, ktorá obsahuje chlór, lieky, palivá a mazivá, a plastovú fóliu sa nesmú vypúšťať do kanalizácie.

    Recenzie septiku Astra 5

    Pred rokom kúpil dedinský dom, unavený z "kamennej džungle". Bývalí majitelia, keď ukázali pozemok, uviedli, že majú nainštalovanú septiku Astra 5. Začali vysvetľovať, ako ju udržiavať. Vystrašený strach, rozhodol som sa, že s týmto systémom máte ďalšie ťažkosti. Teraz som pochopil, že sa mýlil. Susedec pravidelne hľadá auto, vyčerpá kanalizačnú sieť a ja záhradu s čistou vodou. A v starostlivosti o nič zložité.

    Už dva roky, ako v dacha, žijeme s "civilizáciou", to znamená s autonómnym kanalizačným systémom Astra 5. Úprimne som si dlho myslel, že by bolo lepšie mať obyčajný sud. Bláznivá voda v bazéne bola mučená. Každý týždeň som všetko vyčistil, nepoužil. Zavolal som špecialistu zo spoločnosti. Povedal, že záležitosť nie je dostatočnou biopreparáciou. Pridaná, zatiaľ čo všetko sa zdá normálne.

    Prečítajte si veľa dobrých recenzií o systéme Astra 5. Samozrejme, že došlo k požiaru, chcel som žiť bez "vôní" vo dvore. Nájdené, veľmi šťastné, ale skoro. Uplynulo viac ako rok, pretože by sa nemalo vytvárať. Konzultácia so špecialistom. Povedal, že pre normálnu prevádzku systému bolo najprv potrebné prísne sledovať pomer fekálnych a močových kanalizácií 1: 5 a my sme príliš veľa a príliš málo do toalety. Ako to zvládnete?

    Kúpili sme pre moju matku chalupu, aby mohla žiť so svojimi deťmi celé leto na čerstvom vzduchu. Súhlasila len s podmienkami dokonalého pohodlia. A na letnej chalupe barel vkopana, z ktorej "nádherné" vône. Hľadáte spôsob riešenia problému. Odporúčali inštalovať septik Astra 5. Nikdy som to ľutoval. Čisto, kultúrne, moja matka z dacha bola sotva odobratá na zimu, požiada ju, aby ju zahriala, aby neopustila ani v zime.

    Inštaloval Astra 5 pred tromi rokmi. Počas tejto doby sám vyčerpal veľa času a odborníci museli byť povolaní trikrát, pretože existovali vážne problémy. Po prvé, kanalizácia cítila v dome. Čokoľvek, čo robili, bolo zbytočné, musel som vytvoriť ventilačný systém pre septický systém. Potom prevzdušňovač "zomrel", potom snímače plavákov. Stručne povedané, samotný systém nie je zle koncipovaný, ale nie je plný.

    Kúpil Astra 5 na radu manželky jeho brat, ktorý používa už 4 roky, veľmi potešený. Jasne pracujeme 4 mesiace, potom sa hlavné čerpadlo upchalo. Mysleli si, že stanica je vinná, nekvalitná. Volali odborníkov. Ukázalo sa, že mladšia dcéra začala umývať bábiku, umyť si deky a nepovedala, že sa bojí. Vytiahli túto stratu zo septiku, všetko je v poriadku, systém funguje dobre.

    Použité bežné miestne kanalizácie. Bolo vyrobené s vysokou kvalitou, ale vôňa samozrejme bola. Ale oni by ho aj naďalej používali, len cena za čerpanie vzlietla neuveriteľne. Sťažoval sa na priateľa, povedal, že už rok a pol zabudol na tento problém, postavil Astra 5. Šiel som, pozrel, kultúrne, opatrne. Rozhodol som sa ho nainštalovať sám. A pravdou je:

    Teraz sa len úsmev, keď sused hľadá auto, ale prekliaty ceny.

    Moja stanica Astra 5 pracuje dlhšie ako 5 rokov. Musel som sa len raz rozrušiť. Nehoda v našej obci bola v sieti, došlo k silnému nárastu výkonu, kompresor vyhorel. Musel som si kúpiť nový, ktorý by nahradil. A to funguje dobre, bez problémov. Žena sa raduje nielen čistote a nedostatku vône. Kvety sú jej obľúbené hnojivo z lásky Astra, rastú ako skoky a hranice.

    Nepáčil sa systém Astra 5. Najprv sa začali lietať svorky, galvanizácia nemohla stáť. Vyzvaní chytrými ľuďmi, aby sa premenili na svorky z nehrdzavejúcej ocele, v trubiciach nedošlo k žiadnym ďalším poruchám. Potom rozbil potrubie. Ukázalo sa, že trubica čerpadla vyšla z klipu, musel som ich zmeniť. Teraz sedím a čakám na ďalšiu?